Garantie registreren

Garantiecheck

Climate for life

Met onze duurzame verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen hebben wij alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Voor nieuwbouw, renovatie, hoog- én laagbouw. Met onze innovatieve totaalsystemen zijn wij ook uw adviserende en ondersteunende partner bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.

Meest toegepaste producten

Close-in boiler

Nooit meer wachten op warm water in uw keuken.

Alles-in-1 ventilatiepakket

Bevat alles om uw huidige ventilatiesysteem te updaten.

Smartboilers

Altijd veel warm tapwater op voorraad.

HP-S warmtepomp

Onze lucht/water warmtepomp-range.

Nieuwe producten

HP-M 25 i

Makkelijk meer gas besparen

De HP-M 25 i is een warmtepomp met alleen een binnendeel. Naast dit voordeel zijn er voor de HP-M 25 i geen koeltechnische handeling nodig. De HP-M 25 i is hierdoor ideaal voor woningen waarbij een separaat buitendeel niet mogelijk of niet gewenst is. De gehele warmtepomp staat namelijk onder het zolderdak naast de cv-ketel. Met deze warmtepomp kan met een minimum aan installatiekosten fors op het gasverbruik worden bespaard.

Waarom Itho Daalderop?

  • icon

    Comfort en duurzaamheid voor de hele woning

  • icon

    Bewezen betrouwbaar in miljoenen huishoudens

  • icon

    Jarenlange ervaring in innovatieve technieken

Door gebruik te maken van slimme, innovatieve technieken en hoogwaardig duurzaam materiaal, gaan comfort, gezondheid, duurzaamheid én betaalbaarheid hand-in-hand. Zo verbruiken we minder energie, alleen op de momenten dat het nodig is. Afgestemd op een specifieke situatie, wensen en behoeften. In miljoenen woningen bewijzen Itho Daalderop ventilatie- en verwarmingssystemen al jarenlang trouwe dienst.