Itho Daalderop service app

Via de Itho Daalderop service app kunt u eenvoudig productinformatie opvragen, garantie- en serviceverzoeken indienen en apparaten op afstand bedienen.

Met de app kunnen onder meer dezelfde functionaliteiten worden gebruikt die de gebruiker al is gewend van de website, zoals het opzoeken van handleidingen en specificaties, garantieregistratie met vooraf ingevulde gegevens, storingsmeldingen, retouraanmeldingen en een garantiecheck.

Altijd juiste info bij de hand

U kunt met de app ook de barcode of QR-code scannen die op elk Itho Daalderop product aanwezig is. Hierdoor zijn binnen enkele seconden de correcte handleiding en de bijbehorende productspecificaties gevonden. Dit scheelt tijd en administratieve rompslomp omdat op deze wijze geen twijfel meer bestaat welk product u op dat moment onder handen heeft.

Inbedrijfstelling met de app

Itho Daalderop-producten zullen met de app op locatie in bedrijf gesteld kunnen worden, wat een flinke tijdsbesparing zal opleveren. De HRU 400, de nieuwste WTW-unit met een capaciteit van 400 m³/h bij 200 Pa, is het eerste product waarmee dat mogelijk zal zijn

Eenvoudige aanmelding voor monitoring

Ook kunnen producten eenvoudig aangemeld worden voor monitoring door vanuit de app de correcte, bijbehorende KWh-meters en IoT-prints aan warmtepompen te koppelen. Ook dit scheelt foutgevoelige administratieve handelingen.

Installateurs kunnen ook projecten en adressen aanmaken voor hun collega’s, zodat de installateurs ter plaatse nóg sneller de producten in bedrijf kunnen stellen en aan kunnen melden voor monitoring en verlengde garantie.

Download de app

De Itho Daalderop Service App is eenvoudig te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Als u de Itho Daalderop Service App gedownload heeft, kunt u inloggen met uw Itho Daalderop account. Dit is hetzelfde account wat u gebruikt om in te loggen op onze website. Heeft u nog geen Itho Daalderop account? Vraag deze dan hier aan.

Hoe werkt de Service App precies? Bekijk de video voor meer uitleg.

Instructievideo

Hoe installeert u de Service Ap op uw smartphone? Raadpleeg de handleiding.

Installatiehandleiding

Heeft u nog vragen over de Service app? Hier vindt u de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen