Itho Daalderop Service-app

Download de vernieuwde Service-app nu!

Met de Itho Daalderop Service-app kunt u producten in bedrijf stellen en registreren. Bovendien hebt u altijd alle productinformatie bij de hand!

De Service-app heeft een nieuw uiterlijk en een verbeterd gebruiksvriendelijk design. Ook is de app sneller geworden. Download hem nu!


Direct alles regelen op locatie, geen administratie achteraf

Met de Service-app kunt u handleidingen inzien, producten in bedrijf stellen, storingen melden, storingscodes opzoeken, garanties registreren en installaties aanmelden voor monitoring. Doordat u – met uw mobiel – alles al eenvoudig bij de klant kunt inregelen en registreren, hoeft u achteraf geen administratie meer te doen.


Producten of projecten in één keer aanmelden (bulk registratie)

Wilt u een product aanmelden voor garantie? Dat kan! Hebt u een project met meerdere registraties, dan kunt u dit in onze Service-app eenvoudig en in één keer verwerken middels een Excel import. Zo hoeft u alle producten niet los in te voeren.


Favoriete functionaliteiten bewaren op uw eigen dashboard

U kunt het nieuw ontworpen dashboard naar eigen voorkeur en gebruik inrichten. Vindt u handleidingen belangrijk of wilt u juist snel bij de storingscodes kunnen? U kunt de app zo inrichten dat deze direct bij het openen van de app al geraadpleegd kunnen worden.


Digitaal Retour en storingsmeldingen maken

Het is mogelijk om in de Service-app een retourmelding en/of storingsmelding in te dienen. Dit scheelt tijd en zorgt voor een snelle afhandeling. Wilt u ons ook voorzien van verdere feedback in de app? Maak dan gebruik van de Feedback feature, zodat we dit meteen kunnen oppakken!


Altijd up-to-date op pad

Met de vernieuwde Service-app blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten vanuit Itho Daalderop. U vindt hier de meest recente technische updates en nieuwe features, zodat u altijd met een up-to-date Service-app op pad kunt.


Heeft u de app geïnstalleerd en hebt u nog vragen?

Klik hier

Download de Itho Daalderop Service-app

download apple
download google play