HRU 400, WTW-unit met 400 m³/h bij 200 Pa

Itho Daalderop presenteert de HRU 400, dé nieuwe WTW-unit met een capaciteit van 400 m3 bij 200 Pa. Hiermee voegt Itho Daalderop een unit toe aan het assortiment die geschikt is voor woningen en appartementen waar een grotere capaciteit nodig is en daarmee het productengamma op WTW-gebied compleet maakt.

luchtmacht

De HRU 400 kenmerkt zich vanwege zijn installatiegemak. De unit is voor het grootste deel uit hoogwaardig EPP vervaardigd. Dit levert een bijzonder lichtgewicht unit van 23 kg op. Daarnaast heeft de unit een unieke plaatsingsmogelijkheid, direct op de grond. De voorgemonteerde droogsifon met flexibele aansluitslang kan zowel naar links of rechts gedraaid worden. De WTW-unit plaatsen, kanalen en condens-slang aansluiten en de stekker erin. Bovendien met een breedte van slechts 58 cm is de unit de smalste in de markt. Ook dit levert meer flexibele opstellingsmogelijkheden op. Met een rendement van 95,5% en slechts 1 versie voor meerdere toepassingen voldoet de unit aan alles wat men onder installatiegemak verstaat. Naast zijn goede ventilatieprestaties is de HRU 400 de stilste WTW-unit qua geluid naar de woning toe. Met slechts 55 dB(A), op het werkpunt van 400 m³/h bij 100 Pascal, is het geluidsniveau zeer laag. 

HRU 400, WTW-unit met 400 m³/h bij 200 Pa

  • De laagste prijs
  • Laagste geluidsniveau naar de toevoer van de woning, 55 dB(A)
  • Unieke plaatsingsmogelijkheid, direct op de grond
  • 1 versie voor meerdere toepassingen
  • Inbedrijfstellen en bediening via App
leaflet-HRU400
animatie-HRU400
productpagina-HRU400

Neem contact op

Wilt u een afspraak met één van onze accountmanagers om over de HRU 400 te praten? Vul hieronder uw gegevens in en onze accountmanager neemt contact met u op.