Toolbox

Een frisse start van het schooljaar

Dat een goed binnenklimaat op scholen belangrijk is, hoeven wij misschien niet meer te vertellen. Toch is het onderhoud aan ventilatie-units in de scholen vaak een ondergeschoven kindje.

Scholen geven ook aan dat units, na aanvankelijk goed functioneren, soms toch klachten veroorzaken. Geen onderhoud en verstoorde regelingen zijn hier vrijwel altijd de oorzaak van. Onderhoud slipt er dus door allerlei omstandigheden tussendoor. Units functioneren uiteindelijk niet meer optimaal: het energiegebruik en geluid nemen toe en, het belangrijkste: het gaat ten koste van de luchtkwaliteit én de gezondheid.


Terwijl er toch volop redenen én kansen zijn voor het consequent onderhouden van geïnstalleerde ventilatie-units…

Deze zomer hebben we extra tijd aan dit belangrijke onderwerp besteed. Samen met twee vooraanstaande installateurs is een plan opengezet om scholen wel gemakkelijk én tegen een aantrekkelijke prijs onderhoud aan onze units te laten plegen. Deze vakkundige installateurs zijn al bij verschillende schoolprojecten betrokken geweest om het leerklimaat in klaslokalen te verbeteren. Samen zorgen we voor een een technische update van de ventilatie-units en praktische tools en blijvende ondersteuning voor goed onderhoud, contractvorming en prestatiecontracten.

Met deze informatie maken we een flinke stap voorwaarts naar goed onderhoud en een perfect leerklimaat voor de leerlingen én leerkrachten. Zodat we zeker weten dat we in het schooljaar een frisse start kunnen maken.

Meer informatie over klasseventilatie? Klik dan hier! 
Opzoek naar een installateur met ventilatie-ervaring? Klik dan hier!