Altijd warm water in de keuken

Wachten op warm water uit de keukenkraan; u kent het ongetwijfeld. Zonde van de tijd, het geld én het schone water dat ongebruikt door het putje wordt gespoeld.

Met het warmwaterassortiment van Itho Daalderop is dat verleden tijd. Met onze keukenboilers heeft u direct warm water in uw keuken. Heerlijk comfortabel. Ook is de keukenboiler zeer geschikt als toevoeging aan uw all-electric woning met warmtepomp! Door het plaatsen van een keukenboiler hoeft de warmtepomp niet aan alle tapvragen te voldoen. Daarmee werkt uw warmtepomp efficiënter en gaat deze langer mee.Ons assortiment bestaat uit diverse soorten keukenboilers.


Keukenboiler

Een keukenboiler biedt uitkomst als u lang moet wachten op warm water uit uw keukenkraan. Dit kan het geval zijn als uw cv-ketel op zolder hangt, waardoor het water een lange afstand tot de keuken af moet leggen. Met een keukenboiler heeft u direct een royale hoeveelheid warm water in uw keuken en daarnaast kunt u flink besparen op uw water- en energierekening. Lees meer