Duurzaamheid

Een comfortabeler, gezonder en energiezuiniger binnenklimaat voor iedereen. We scheppen alle voorwaarden om het te bereiken. Met volledig energieneutraal wonen niet als stip op de horizon maar vandaag al binnen handbereik.

Bij Climate for life, waar Itho Daalderop onderdeel van uitmaakt, is onze hele organisatie ingericht op dit hogere doel. Voor onszelf én voor de wereld van morgen.

Duurzaamheid zit bij Climate for life in ons DNA. Lees hier meer over ons duurzaamheidsbeleid


arrow_forwardDuurzaamheidsverslag 2022

duurzaamheidsverslag2022


7 onderwerpen

In dit Duurzaamheidsverslag lees je alles over onze missie, visie, strategie en de manier waarop wij duurzaamheid in onze bedrijfsvoering integreren. Er zijn 7 onderwerpen (ook wel materiële onderwerpen genoemd) die wij integreren in onze strategie, en waarmee we onze negatieve impact op mens, milieu en maatschappij verminderen en onze positieve impact vergroten. Deze onderwerpen zijn onlosmakelijk verbonden met onze strategische bouwstenen.


Het waardecreatiemodel is interessant omdat het laat zien welke kapitalen we benutten om onze totaaloplossingen te realiseren, hoe we daarmee waarde creëren en met welke Sustainability Development Goals (SDG’s) we zo veel mogelijk positieve impact willen maken op mens, milieu en maatschappij.

waardecreatiemodel