VSK 2024

Slimme, ruimtebesparende oplossingen voor de bestaande bouw

Op de VSK laten we een aantal innovaties zien om het binnenklimaat in woningen energiezuiniger, comfortabeler en gezonder te maken. Maar die ook slim en ruimtebesparend zijn. Ideaal voor de bestaande bouw, maar natuurlijk ook prima geschikt voor de nieuwbouw.

De typisch Nederlandse woning kennen wij als geen ander. Hier leest u hoe producten en systemen die wij ontwikkelen, zich bij uitstek voor dit soort woningen lenen, en zich makkelijk laten inpassen.

Klik hier voor de beursdocumentatie


Netcongestie-arm bouwen?

Zodat bouwprojecten wel door kunnen gaan? Lees hier hoe boilers en warmtepompen hierbij kunnen helpen. Daarnaast vertellen we u er op de beurs graag meer over.


Makkelijker vraaggestuurd ventileren

Zeker in renovatie kan dit een uitdaging zijn, maar daar hebben we twee nieuwe slimme oplossingen voor! DuoZone Reno is zelfs genomineerd voor een VSK Award!


Warmtepompen en vaten met grootse prestaties en beperkt ruimtebeslag

Het sluitstuk is vaak letterlijk en figuurlijk het knieschot, de gevel of het dak. Voor onze warmtepompen en vaten hebben we slimme oplossingen waarmee bestaande woningen ook goed te verduurzamen zijn.


WTW’s een sta in de weg?

Niet met onze nieuwe range HRU’s die op talloze manieren geïnstalleerd kunnen worden. Aan de wand, in een knieschot of aan het plafond, het kan allemaal!


Bodemenergie ook voor renovatie?

Met Warmtepompnet verduurzamen we de sociale huursector naar NOM-niveau waardoor bewoners profiteren van maximale energiebesparing en comfort, en de woningcorporatie EPV-vergoeding mag vragen.


Graag tot ziens op stand 12.B008.Klik hier voor de beursdocumentatie