Bedankt voor uw beursbezoek


Tijdens de beurs heeft u een hoop informatie tot u kunnen nemen. Alle informatie over onze noviteiten, producten en concepten getoond tijdens de VSK hebben wij overzichtelijk op een rij gezet, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen. Hierbij vindt u gemakkelijk en snel per productgroep de benodigde commerciële en technische informatie. Ook vindt u ter inspiratie een link naar onze referentieprojecten.


Warmtepompen

Warmtepompen zijn niet meer uit de nieuw- en bestaande bouw te denken. Itho Daalderop heeft een breed aanbod aan water/water- en lucht/water warmtepompoplossingen.


WPU

5de generatie grondgebonden warmtepomp

Itho Daalderop heeft inmiddels de vijfde generatie water/water warmtepompen in het leveringsprogramma. Deze doorontwikkelde water/water warmtepomp is de energiezuinigste in de markt. De WPU wordt ook in slimme concepten bij elkaar gebracht. De BKM-module is hier het voorbeeld van.

Lees meer over de WPU

Amber

De stille en stijlvolle warmtepomp voor buiten

Onze nieuwste monoblock lucht/water warmtepomp Amber bestaat uit alleen een buitendeel. Amber ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook nog eens voorzien van het milieuvriendelijke koudemiddel propaan (R290) en is beschikbaar in de vermogens 6,5kW, 9,5kW en 12kW. De Amber is via de Intertop-in-Roof ook slim te integreren in een hellend dak.

Lees meer over Amber

HP-S

Zorgeloos warm én koel met de HP-S

De HP-S split unit warmtepompen zijn uiterst energiezuinig en geschikt voor zowel all-electric (dus zonder cv-ketel) als hybride (met cv-ketel). Deze warmtepompen onttrekken energie uit de buitenlucht en gebruiken deze energie om de woning mee te verwarmen.

Lees meer over de HP-S

Vincent (tijdelijk niet leverbaar)

Lees meer over Vincent

Ventilatie

Itho Daalderop heeft een compleet aanbod aan ventilatie-oplossingen. Op www.ithodaalderop.nl/luchtmacht vertellen we graag meer over ons gehele aanbod. Hieronder informatie over onze systeem C- en D ventilatie-oplossingen.


DuoZone Reno en MultiZone

Nieuwe vraaggestuurde ventilatiesystemen

Zonering aanbrengen binnen ventilatie-oplossingen biedt extra voordelen. Door middel van zoneren wordt er gerichter geventileerd in woon- en/of slaapzone. Dit is energiezuiniger, reduceert geluid en zorgt voor een beter en gezond binnenklimaat waar het op dat moment nodig is. Tijdens de VSK presenteert Itho Daalderop: DuoZone Reno. Dé nieuwe standaard om, met zo min mogelijk kosten, materiaal en overlast een bestaand ventilatiesysteem op te waarderen.

Het tweede ventilatiesysteem dat Itho Daalderop binnenkort introduceert is MultiZone, waarmee ventilatie plaatsvindt op basis van de ventilatievraag per ruimte. Dit geavanceerde woningventilatiesysteem maakt gebruik van warmteterugwinning en centrale luchttoevoer via de verkeersruimte.

Lees meer over DuoZone Reno en MultiZone

HRU 300 en HRU 375

Met trots introduceren we twee nieuwe HRU WTW-units

Met trots introduceren we twee nieuwe HRU WTW-units, die op talloze manieren geïnstalleerd kunnen worden: de HRU 300 en de HRU 375. Beiden komen beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen; de V (Vorstklep) en EV (Elektrische voorverwarmer).

Lees meer over de HRU 300 en HRU 375

HRU

Balansventilatie met warmteterugwinning inclusief slimme vraaggestuurde ventilatie-oplossingen

Slim ventileren met warmteterugwinning, lees meer over het complete aanbod.

Lees meer over de HRU

CVE

Slimme mechanische ventilatie

Goede ventilatie in de woning is essentieel. Het zorgt voor comfort in huis én gezonde binnenlucht. Als het om ventilatie gaat is de centrale mechanische ventilatie-unit CVE-S ECO geen onbekende. Deze ventilatie-unit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, uit te breiden met diverse sensoren en verkrijgbaar in handige pakketten om nog slimmer te ventileren.

Lees meer over de CVE

CAS

Nieuwste generatie dakventilatoren

De CAS 3 serie is de nieuwste generatie dakventilatoren voor iedere toepassing. Een range met een aantal kenmerken, wat voor een snelle installatie zorgt én zeer onderhoudsvriendelijk is.

Lees meer over de CAS

Warm water

Itho Daalderop is al sinds jaren de trendsetter op het gebied van warm water in uw woning. Met een breed aanbod aan keukenboilers en elektroboilers. Op het gebied van elektroboilers is de Green Energy Smartboiler de nieuwste toevoeging. De Green Energy Smartboiler maakt het mogelijk om de eigen opgewekte PV-stroom zelf te gebruiken voor het verwarmen van het water in de boiler. Op het gebied van voorraadvaten geschikt voor warmtepompen heeft Itho Daalderop veel toepassingen ontwikkelt waarbij de horizontale voorraadvaten een mooie nieuwe toevoeging zijn.


Green Energy Smartboiler

Slimme Green Energy Smartboiler maakt gebruik van zonne-energie

De Green Energy Smartboiler kan opwarmen door gebruik te maken van de overcapaciteit van de zonne-energie die opgewekt wordt door de PV-panelen op de woning. Hiervoor introduceert Itho Daalderop een speciale module. 

Lees meer over de Green Enery Smartboiler

Horizontale voorraadvat

Bespaar ruimte met het horizontale voorraadvat

Voor het bereiden en opslaan van warm tapwater heeft Itho Daalderop een ruime keuze aan hoogwaardige RVS voorraadvaten beschikbaar, zowel ‘direct verwarmd’ onder de naam WPV, als ‘indirect verwarmd’ via een in het vloerframe geïntegreerde wisselaar onder de naam I-WPV. De lijn ‘direct verwarmde’ voorraadvaten is uitgebreid met een lijn horizontale voorraadvaten.

Lees meer over het horizontale voorraadvat

DWTW

Bespaar warm water met water

Met een douche-wtw wordt ruim 60% energie bespaard op het verwarmen van water. De warmte uit het gebruikte douchewater wordt namelijk teruggewonnen en gebruikt om het verse aangevoerde water voor te verwarmen. Een slimme oplossing waarmee bewoners flink geld kunnen besparen. Itho Daalderop heeft twee nieuwe varianten: de Stortdouche-wtw (03-00727) en Verticale douche-wtw DDS(03-00546).

Lees meer over de DWTW

Referentieprojecten