Noviteiten voor versnelling energietransitie op VSK 2022

Gepubliceerd op: 28 maart 2022 - Laatst bijgewerkt op: 19 april 2022

Op de VSK beurs die van 17 t/m 20 mei a.s. gehouden wordt, toont Itho Daalderop de nodige noviteiten om de energietransitie te versnellen. Twee daarvan zijn genomineerd voor de VSK Awards: Vincent, de lucht/water warmtepomp met alleen een binnendeel, en de HRU 400 QuattroZone.

Alle voordelen van Vincent kunnen live beleefd worden in een Experience op de stand. Naast Vincent en de HRU 400 QuattroZone tonen we nog meer innovaties zoals de CAS Optima dakventilator. Stuk voor stuk innovaties om de energietransitie verder te versnellen.

Warmtepomp Vincent is een speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde lucht/water-warmtepomp met een vermogen van 4,5 kW. Door het ontbreken van een buitendeel zeer geschikt voor de Nederlandse woningbouw. Het is ook nog eens een no-regret maatregel; het toestel kan eerst hybride worden opgesteld en kan in een later stadium (na verwijderen van de cv-ketel en door toevoeging van een voorraadvat) all-electric werken.

De HRU 400 QuattroZone is een balansventilatietoestel met vier plug & play zonekleppen op de unit of in het kanaal. Met dit toestel kan slim en eenvoudig gezoneerd en vraaggestuurd geventileerd worden op zowel de toevoer als de afvoer. Dit alles zorgt voor een snelle installatie en inbedrijfstelling.

De Itho Daalderop CAS Connect/Optima is de eerste dakventilator die rechtstreeks met de Cloud verbonden kan worden. De CAS Connect/Optima levert de installateur veel tijdwinst op omdat deze dakventilator op efficiënte wijze door slechts één persoon, in plaats van twee, ingeregeld en inbedrijf gesteld kan worden. Het project kan vooraf door de werkvoorbereiding worden geüpload naar de Cloud zodat de inbedrijfstelling op het werk nog sneller verloopt.

Alle reden om een bezoek aan onze stand (Hal 8, standnummer D.54) te brengen. Via deze link kunt u gratis toegangskaarten aanvragen. Graag tot ziens!


Bedrijfsinformatie

Alles in huis voor de klimaateisen van morgen.
Met onze duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen hebben wij alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Thema’s als energietransitie, nul-op-de-meter en gasloos bouwen en wonen zijn actueler dan ooit. Wij maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.