Flink op uw gasverbruik besparen of zelfs helemaal van het gas af?

We staan in Nederland voor een enorme opgave; het verduurzamen van bijna 8 miljoen woningen. Een flinke uitdaging, want elke woning vraagt om een ander soort oplossing. Daarom slaan Itho Daalderop en Woon Duurzaam de handen ineen. Samen maken we verduurzamen van de woning voor iedereen mogelijk!


Renovatiepakketten

Misschien wilt u eerst een duurzame stap wilt zetten waarbij u direct uw gasverbruik verlaagt. Het kan met een hybride warmtepomp! Of misschien wilt u gelijk de complete woning aanpakken en volledig elektrisch gaan verwarmen, koelen en ventileren? Iedereen heeft andere verduurzamingsambities, een ander soort woning én een verschillend budget. Daarom bieden wij verschillende soorten renovatiepakketten aan om uw woning te verduurzamen; het Starterspakket, het Lekker-bezigpakket en het Alle-remmen-lospakket.Starterspakket

Lekker-bezigpakketUnieke samenwerking tussen Woon Duurzaam en Itho Daalderop

Bent u klaar om een eerste stap te zetten in het verduurzamen van uw woning? Of wilt u er helemaal voor gaan en volledig van het gas af? Vraag dan een adviesgesprek aan op de website van Woon Duurzaam. Eén van de specialisten zal contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.