VSK 2022

Op de VSK beurs, die van 17 t/m 20 mei a.s. gehouden wordt, toont Itho Daalderop de nodige noviteiten om de energietransitie te versnellen. Twee daarvan zijn genomineerd voor de VSK Awards: Vincent, de lucht/water-warmtepomp met alleen een binnendeel, en de HRU 400 QuattroZone. Graag tot ziens in hal 8, stand D.054!


Alle voordelen van Vincent kunnen live beleefd worden in een Experience op onze stand. Naast Vincent en de HRU 400 QuattroZone tonen we nog meer innovaties die de energietransitie helpen versnellen, zoals bijvoorbeeld de CAS Optima dakventilator.

Vincent is een speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde lucht/water-warmtepomp met een vermogen van 4,5 kW. Door het ontbreken van een buitendeel in Vincent zeer geschikt voor de Nederlandse woningbouw. Het is bovendien een no-regret installatie; het toestel kan eerst hybride worden opgesteld en in een later stadium (na het verwijderen van de cv-ketel en door toevoeging van een voorraadvat) all-electric functioneren.


De HRU 400 QuattroZone is een balansventilatietoestel met vier plug & play zonekleppen op de unit of in het kanaal. Met dit toestel kan slim en eenvoudig gezoneerd en vraaggestuurd geventileerd worden op zowel de toevoer als afvoer. Dit alles zorgt voor een snelle installatie en inbedrijfstelling.


De CAS Connect/Optima is de eerste dakventilator van Itho Daalderop die rechtstreeks met de Cloud verbonden kan worden. De CAS Connect/Optima levert de installateur veel tijdwinst op omdat deze dakventilator op efficiënte wijze door slechts één persoon, in plaats van twee, ingeregeld en in bedrijf gesteld kan worden. Het project kan vooraf door de werkvoorbereidingworden geüpload naar de Cloud, zodat de inbedrijfstelling op het werk nog sneller verloopt. 

Alle reden dus om een bezoek aan te brengen aan onze stand (Hal 8, stand D.54). Via onderstaande link kunt u gratis toegangskaarten aanvragen. Graag tot ziens!

Klik hier voor uw GRATIS toegangskaart(en)

Vincent bereidt zich voor!


Vincent wordt opgehaald!


Vincent is onderweg!


Vincent is klaar voor de VSK