Samen Nederland duurzaam maken? Met gemak!

Gemak dient de mens, ook als het gaat om verduurzaming. Op onze stand op de VSK-beurs tonen we daarom maar liefst zes noviteiten die u het leven een stuk makkelijker maken. De VSK-beurs wordt gehouden van 4 t/m 7 februari 2020 en u vindt Itho Daalderop in hal 8 op stand D.054.

Van de zes innovaties zijn er vier op het gebied van warmtepompen.

Allereerst onze ‘geen gedoe’ warmtepomp HP-M 25 i die met elk merk/type cv-ketel en bestaande radiatoren zorgt voor gasbesparing en labelstappen. Met de speciaal ontwikkelde dakdoorvoer is deze warmtepomp makkelijk te installeren.

Ook tonen we een installatie- en servicevriendelijke schoorsteen om het buitendeel van onze HP-S lucht/water warmtepomp op het dak van woningen te plaatsen. Een esthetische oplossing, waardoor de warmtepomp niet meer zichtbaar is en ook het geluid nauwelijks meer hoorbaar is. 

Met Warmtepompnet verduurzaamt u met maar één bodembron tot ca. vijf woningen. En met het Multihybride systeem kunt u in de hoogbouw tot zo’n vier appartementen op één warmtepomp aansluiten. Twee slimme oplossingen om het verduurzamen van meerdere woningen betaalbaar te houden!

De nieuwe WTW-unit HRU 400 is een bijzonder en krachtige WTW-unit. Deze WTW-unit doet 400 m³/h bij 200 Pa. Hiermee wordt een unit die geschikt is voor woningen en appartementen waar een grotere capaciteit nodig is aan het assortiment toegevoegd. Een van de bijzondere eigenschappen is de unieke plaatsing direct op de grond, dus ook gemakkelijk te plaatsen onder schuine daken.

Tot slot de Service app. Hiermee stelt u niet alleen de HRU 400 in bedrijf, maar kunt u de documentatie en spare parts van alle Itho Daalderop producten met één scan van de QR code raadplegen. Makkelijk toch?

Kortom, alles in huis om samen met gemak Nederland te verduurzamen!