Vincent online training

Hartelijk welkom op de trainingspagina van Vincent! Hier vind je allereerst de trainingsvideo met daarin alle informatie die je nodig hebt om Vincent te kunnen installeren. Na het volgen van de trainingsvideo is het belangrijk om de Vincent Kennistoets te maken, om Vincent in bedrijf te kunnen stellen.

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en we hebben helaas geconstateerd dat wij dit bij Vincent warmtepompen onvoldoende kunnen waarmaken. Om deze reden zullen wij tot nader order een leveringspauze voor Vincent inlassen. Op de website Itho Daalderop – Leveringspauze Vincent vindt u meer informatie over de leveringspauze en of u actie moet ondernemen indien u een Vincent warmtepomp heeft laten installeren.

Kennistoets & trainingsvideo Vincent

Bekijk de onderstaande video om op de juiste en efficiënte manier Vincent te installeren. Je wordt meegenomen in de kennismaking met Vincent, ontwerpeisen, voorwaarden voor montage/installatie, bediening en Inbedrijfstelling. De kennis uit de video heb je nodig voor het behalen van de Kennistoets om Vincent in bedrijf te kunnen stellen. Je kunt Vincent zelf in bedrijf stellen nadat je hiervoor geautoriseerd bent binnen de Itho Daalderop Service-app. Die autorisatie wordt toegekend bij een voldoende resultaat op deze Kennistoets, een soort examen. Om deze autorisatierechten in de Service-app te verkrijgen, heb je een (gratis) account nodig bij Itho Daalderop. Deze kun je hier aanvragen. Aanvragen voor een nieuw account worden op werkdagen binnen 24 uur gerealiseerd na indienen.

arrow_forward Start de Kennistoets