Upgrade spIDer

Profiteer van uw Spider met €100,- korting!

Tijdelijk krijgen Itho Daalderop-klanten bij aanschaf van ons slimme Spider systeem €100,- korting! Hiermee werkt uw Itho Daalderop product naadloos samen en kunt u via de app en het web op afstand uw verwarming, ventilatie, verlichting en elektrische apparaten bedienen. Of u regelt het met het eenvoudig instelbare klokprogramma. Bovendien heeft u te allen tijde inzicht in en controle over het verbruik en de kosten. U heeft nu de mogelijkheid om voordelig kennis te maken met alle mogelijkheden. Dat is alvast slim geregeld!

Spider Connect voor €199,-
Spider Connect bestaat uit de klimaatthermostaat (Spider Base), de Gateway, de app en Spider Web. Heeft u een Itho Daalderop product aangeschaft? Dan bieden we u de kans om met de bijgeleverde actiecode de Spider Connect aan te schaffen voor €199,- in plaats van €299,-. Dat is profiteren van €100,- voordeel! 

Spider Gateway voor €79,-
Heeft u al een Spider Base klimaatthermostaat? Dan bieden we u als klant de kans om nu te profiteren van een speciale aanbieding. Voor €79,- in plaats van €179,- heeft u de mogelijkheid om uw Spider te upgraden naar een slimme thermostaat. Daarvoor krijgt u een Gateway die u Plug&Play aansluit op uw Spider Base en waarmee u op afstand uw ventilatie, verwarming en verlichting bedient.