Whitepaper Top 5 populaire verduurzamingsscenario's

Gepubliceerd op: 22 juli 2021 - Laatst bijgewerkt op: 22 juli 2021

Zijn midden- en hoge temperatuur warmtenetten nu wel of niet geschikt voor de wijkaanpak? En hoe zit het met waterstof? Wat is beter: hybride of all-electric? Dat leest u in onze top 5 verduurzamingsscenario’s voor woningcorporaties én bewoners! Benieuwd welke voor- en nadelen de diverse scenario’s met zich meebrengen? Het staat allemaal in onze nieuwe whitepaper! Download hem hier.

Samenvatting

Welke verduurzamingsscenario's lenen zich het beste voor de wijkaanpak? Voor zowel de woningcorporatie als voor de bewoner?

Relevante links:


Auteur


Terug naar het overzicht

Bedrijfsinformatie

Alles in huis voor de klimaateisen van morgen.
Met onze duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen hebben wij alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Thema’s als energietransitie, nul-op-de-meter en gasloos bouwen en wonen zijn actueler dan ooit. Wij maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.