Welkom op de nieuwe Itho Daalderop website

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe website. Naast het toepassen van moderne technieken en een eigentijds design, zijn er veel zaken verbeterd.

Op de productpagina’s kunt u filters aanbrengen zodat u het door u gezochte artikel sneller vindt. Daarnaast staat bij het artikel alle informatie die u nodig heeft; productspecificaties, brochures en handleidingen, service-onderdelen, video’s en aanverwante artikelen.

Via de zoekmachine bovenin kunt u ook via artikelnummers, serienummers en overige zoektermen gemakkelijk de gewenste informatie vinden. Daarnaast helpt de zoekmachine u ook een handje op weg, door automatisch zoeksuggesties voor u aan te bieden.

Als u over een inlogcode beschikt, dan ziet u na het inloggen een persoonlijk dashboard waarin u al uw garantieregistraties vindt, maar ook uw retouren, storingsmeldingen, leads vanuit onze dealerlocater etc. Om op de nieuwe omgeving in te kunnen loggen, is het wel noodzakelijk dat u eenmalig een nieuw wachtwoord aanmaakt. Op deze nieuwe website kunnen ook meerdere personen binnen uw bedrijf hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen. Elke collega kan alle storingsmeldingen etc. van uw bedrijf zien. Tot slot vindt u in het dashboard een overzicht van de door u gespaarde loyaliteitspunten.

Maak hier gelijk uw nieuwe wachtwoord aan.

Heeft u nog geen inlog, maar zou u dit wel willen, klik hier.