HP-M 25 i

Itho Daalderop komt deze zomer met een nieuwe warmtepomp; de HP-M 25 i. Deze warmtepomp gebruikt de buitenlucht als energiebron, aangevuld met retourlucht van de normale ventilatie. Met minimale installatiewerkzaamheden kan zo fors op de energierekening worden bespaard.


Belangrijkste kenmerken HP-M 25 i

  • Werkt met elk merk en type cv-ketel samen
  • Benut buitenlucht én ventilatielucht
  • Inclusief de slimme Spider Klimaatthermostaat
  • Geen F-gassen certificaat nodig
  • Geen buitendeel


Alleen een binnendeel

De HP-M 25 i is een warmtepomp met alleen een binnendeel. Naast dit voordeel zijn er voor de HP-M 25 i geen koeltechnische handelingen nodig. De HP-M 25 i is hierdoor ideaal voor woningen waarbij een separaat buitendeel niet mogelijk of niet gewenst is. De gehele warmtepomp staat namelijk onder het zolderdak naast de cv-ketel.


Méér energie uit lucht

De HP-M 25 i gebruikt naast de buitenlucht ook de afgevoerde ventilatielucht (indien aanwezig) als energiebron. Deze combinatie levert een beduidend hoger rendement op dan alleen ventilatielucht. Daarnaast voelt dit ook nog eens veel comfortabeler, omdat er niet hoeft te worden 'over-geventileerd'. Met deze warmtepomp kan met een minimum aan installatiekosten fors op het gasverbruik worden bespaard.


Snelle installatie

De HP-M 25 i bestaat uit alleen een binnendeel. U heeft dus geen opstelplaats buiten nodig. Met de optioneel verkrijgbare dakdoorvoer is de HP-M 25 i esthetisch mooi weg te werken. Doordat er geen F-gassen certificering nodig is en er ook geen koelleidingen hoeven te worden getrokken is de HP-M 25 i snel te installeren. Kortom, met de HP-M 25 i bespaart u makkelijk meer gas.


Introductie HP-M 25 i

Geïnteresseerd?

Download de brochure of vul onderstaand formulier in en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.