Nieuwe functionaliteiten Service-app

Gepubliceerd op: 29 november 2021 - Laatst bijgewerkt op: 29 november 2021

De Itho Daalderop Service-app is een geruime tijd geleden gelanceerd. Veel installateurs maken inmiddels gebruik van de app. Uiteraard zetten wij ons continu in om de app te verbeteren. Onlangs is een aantal belangrijke processen afgerond, waardoor er nieuwe functionaliteiten te gebruiken zijn zoals: het uploaden van bulkregistraties en storingscodes van de cv-ketels*. Daarnaast zijn we druk bezig om de app een nieuw ontwerp te geven, zodat deze naadloos aansluit op onze huisstijl.

Uploaden van bulkregistraties

Kent u dat? U hebt een project met 100 woningen, maar moet één voor één de garantie registreren. Dat is vanaf nu verleden tijd! Nu hebt u de mogelijkheid om een bulk adressen in één keer te registreren, middels een Excel import. Hiermee bespaart u een hoop tijd! Daarnaast kunnen uw collega’s in de Service-app eenvoudig terugzien welke woningen er als project bij zijn gekomen. Zo is iedereen te allen tijde op de hoogte van de status van het project.

Benieuwd hoe u registreert in bulk? Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

Storingscodes cv-ketels

Het stookseizoen is weer begonnen. Daar horen helaas ook storingen aan cv-ketels bij. In de Service-app hebben wij alle storingscode voor de cv-ketels toegevoegd*. Zo kunt u eenvoudig in de app zien welke storing uw klant heeft en hoe u deze het beste spoedig kunt verhelpen. Zo hoeft niemand in de kou te zitten deze winter!

Naast de cv-storingscodes zijn inmiddels meerdere codes van diverse apparaten in de app toegevoegd. We zijn druk bezig om alle codes spoedig in de app weer te geven. Momenteel kunt u de codes van de volgende apparaten terugvinden:

  • WPU 5G
  • HP-S
  • HP-M 25 i
  • cv-ketels
  • Smartboilers (m.u.v. Green Energy Smartboiler)
  • Autotemp
  • Autotemp basic 3

*m.u.v. de Kli-Max 1 en 2

Bulk upload

Samenvatting

Nu hebt u de mogelijkheid om een bulk adressen in één keer te registreren, middels een Excel import.

Relevante links:


Auteur


Terug naar het overzicht

Bedrijfsinformatie

Alles in huis voor de klimaateisen van morgen.
Met onze duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen hebben wij alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Thema’s als energietransitie, nul-op-de-meter en gasloos bouwen en wonen zijn actueler dan ooit. Wij maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.