Itho Daalderop op Installatie Vakbeurs Hardenberg

Gepubliceerd op: 01 september 2021 - Laatst bijgewerkt op: 01 september 2021

Op de Installatie Vakbeurs Hardenberg op 14, 15 en 16 september 2021 presenteren we de laatste innovaties binnen ons warmtepomp-, ventilatie- en boilerprogramma. Daarnaast laten we ook een aantal oude bekende bestsellers opnieuw de revue passeren.

V45 en HP-S

Met de hybride warmtepomp V45 bespaart u eenvoudig op uw gasverbruik. De pomp werkt samen met ieder merk en type cv-ketel, heeft alleen een binnendeel en is eenvoudig te installeren. De V45 benut zowel de buiten- als de ventilatielucht, wat een hoger rendement oplevert dan alleen een ventilatiewarmtepomp. De dakdoorvoer zorgt voor een hoog installatiegemak en voor een fraaie inpassing in het dakoppervlak; met de V45 is het namelijk niet meer nodig schuin op het dakvlak, in lijn met de afvoerpijp, te boren.

De lucht/water warmtepomp HP-S is een split-unit systeem dat zowel hybride als all-electric ingezet kan worden. Dit type warmtepomp onttrekt energie uit de buitenlucht en gebruikt deze energie om uw woning te verwarmen. Het lage geluidsniveau voldoet binnen aan de strenge eisen van nieuwbouw en is buiten zeer beperkt. De HP-S is toerengeregeld en draait alleen op hogere toerentallen wanneer het buiten erg koud is.

WPU water/water warmtepomp

De best presterende en meest verkochte water/water warmtepomp van Nederland wordt gewoon in Nederland geproduceerd, bij Itho Daalderop! Door zuiver water in de bron te gebruiken i.p.v. glycol presteert de warmtepomp niet alleen beter, maar is ze ook nog eens milieuvriendelijker dan modellen van andere aanbieders. Doordat de apparaten in de WPU-serie gelijktijdig tapwaterbereiding toestaan tijdens het koelen, behalen deze pompen ongeëvenaard hoog rendement. En omdat we deze warmtepomp specifiek voor de Nederlandse markt produceren, hebben we gezorgd dat het formaat van een 240L voorraadvat boven op de warmtepomp past en zo in elke Nederlandse woning toegepast kan worden. En dat met een vloeroppervlak van slechts 60x60cm!

HRU 400 DUO Zone

Met de HRU 400 hadden we al een bijzonder krachtige WTW-unit met een grotere capaciteit aan boord. Daar hebben we nu twee slimme zoneringsoplossingen aan toegevoegd: de HRU 400 Quattro-Zone en HRU 400 DuoZone. Hiermee kunnen we uw woon- en slaapzone nog gerichter ventileren, waardoor u altijd een optimaal binnenklimaat hebt in de zone waar het op dat moment gewenst is. Energiezuinig en nagenoeg geluidloos.

Green Energy Smartboiler®

De Green Energy Smartboiler® is een slimme boiler die energie bespaart door zich aan te passen aan uw tapgedrag. Wat de boiler zo groen maakt, is zijn mogelijkheid om de onbalans op het energienetwerk op te vangen, die ontstaat wanneer de gevraagde hoeveelheid duurzame energie (wind en zon) niet overeenkomt met het aanbod ervan. De boiler kan inspelen op die onbalans door incidenteel in te schakelen en zo pieken in duurzame energie op te vangen. Zo gaat uw duurzame groene energie niet verloren. Daarnaast kunt u door middel van de Climate Connect app nog meer energie besparen, doordat u altijd inzicht hebt in het verbruik van de boiler, het apparaat naar eigen inzicht kunt ‘boosten’, en u uw verbruik perfect kunt regelen met het klokprogramma en de vakantiemodus in de app.

CAS Connect en CAS Optima

Met CAS Connect introduceert Itho Daalderop de eerste dakventilator die letterlijk en figuurlijk ‘in the Cloud’ staat. Ons programma dakventilatoren hebben we per 1 juli uitgebreid met een Connect-versie voor de CAS 3.1 en CAS 3.2. Voor beide types hebben we zowel een 230V- als 400V-versie ontwikkeld. Met deze Connect-versie kan het inregelen van de dakventilatoren voortaan eenvoudig door één persoon worden gedaan, die alles kan instellen via de Itho Daalderop Service App. De Connect-versie betreft een TOC-versie. Dit betekent dat de vier modellen die op de markt komen naast Connect (C) ook Tijd- en Onderdruk (TO) gestuurd zijn.

De CAS Optima is een nieuw vraaggestuurd ventilatiesysteem voor renovatie in gestapelde bouw. Dit CAS Optima-systeem is de opvolger van het BaseFlow hoogbouwsysteem.

CAS Optima kan worden toegepast in combinatie met zowel de CAS TO als de CAS TOC-versie. Door de scherpe prijsstelling en goede waardering van CAS Optima kunnen eenvoudig een of zelfs meerdere labelstappen worden gemaakt.

BTV-Ssst Supreme

De BTV-ssst Supreme is het nieuwe topmodel in onze range lokale ventilatie-oplossingen. Ons nieuwe topmodel is leverbaar in één complete uitvoering, waarin alle opties slim geïntegreerd zijn. De ventilator is standaard voorzien van een timerfunctie en een hygrostaat. Bovendien leveren we een draadloze afstandsbediening mee zodat u de ventilatiestand, timerfunctie en hygrostaat eenvoudig naar wens kunt instellen. De afstandsbediening plaatst u in de bijgeleverde houder aan de muur of in de zijkant van het toestel. De BTV-ssst Supreme is als enige in de range ook uitgevoerd met een gelijkstroommotor, waardoor de unit de energiezuinigste in zijn klasse is (2,8W). Zijn geluidsniveau is standaard al laag, en wordt door het instellen van de ventilatiestand, die in acht stappen regelbaar is, nog lager.

Informatie

Itho Daalderop is te vinden op stand 418. Kijk voor meer info over de producten op www.ithodaalderop.nl. Wilt u ook komen? Registreer u dan hier.

installatie vakbeurs

Samenvatting

Installatie Vakbeurs Hardenberg op 14, 15 en 16 september 2021.

Relevante links:


Auteur


Terug naar het overzicht

Bedrijfsinformatie

Alles in huis voor de klimaateisen van morgen.
Met onze duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen hebben wij alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Thema’s als energietransitie, nul-op-de-meter en gasloos bouwen en wonen zijn actueler dan ooit. Wij maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.