Itho Daalderop toont nieuwe ontwikkelingen en bewezen succes

Itho Daalderop presenteert 10, 11 en 12 september op de Installatie Vakbeurs Hardenberg de laatste ontwikkelingen binnen haar warmtepomp-, ventilatie- en boilerprogramma.


Het programma schenkt ook aandacht aan de centrale ventilatie-eenheid CVE-S die al 50 jaar trouwe dienst bewijst in miljoenen huishoudens. Deze gelijkstroom-ventilatiebox met vochtsensor verbruikt tot 83% minder energie dan wisselstroom-ventilatoren.

De hybride warmtepomp HP-M 25i werkt samen met ieder merk en type cv-ketel. De dakdoorvoer zorgt voor een hoog installatiegemak en een fraaie inpassing in het dakoppervlak. De lucht/water warmtepomp HP-S is een split-unit systeem dat hybride en all-electric ingezet kan worden.

Met de wtw-ventilatie-unit HRU 300 DUO Zone kun je afzonderlijk in twee zones vraaggestuurd ventileren op basis van CO2-meting.

De zelflerende (Green Energy) Smartboiler leert op basis van het verbruikspatroon van de eindgebruiker. De Green Energy Smartboiler heeft een app-functionaliteit. Laatstgenoemde gebruikt de overcapaciteit aan duurzame energie op het net om tussentijds te verwarmen.

De Itho Daalderop CAS 3 Connect is de eerste dakventilator die rechtstreeks met de cloud verbonden kan worden. De CAS 3 Connect kan op afstand gecontroleerd en gemonitord worden.

Itho Daalderop is te vinden op stand 412. Klik hier voor gratis kaartjes. Kijk voor meer info over de producten in de productcatalogus.