HRU en QualityFlow Balansventilatie - Trainingen

Itho Daalderop biedt aan al haar zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan twee type trainingen op het gebied van warmteterugwinunits (HRU’s). Met deze trainingen willen wij ervoor zorgen dat in elke woning het juiste type HRU ventilatiesysteem op de juiste wijze wordt geplaatst, geïnstalleerd en onderhouden.

Onze trainingen voor de warmteterugwinunits:

  1. Installatietraining
  2. Service- en onderhoudstraining
  • Eerdere cursisten gaven onze:
  • HRU en QualityFlow Installatietraining 8,2
  • HRU en QualityFlow Service- en onderhoudstraining 8,8


Inhoud

De installatietraining behandelt stap voor stap alle onderdelen voor het installeren van een HRU en het QualityFlow systeem, om een optimale installatie en inregeling mogelijk te maken.

De service- en onderhoudstraining zal ingaan op hoe de HRU en de afgeleide systemen geserviced en onderhouden moeten worden. Daarnaast wordt ingegaan op het aanpassen van de instellingen. Aan het begin van deze training wordt kort ingegaan op de algehele werking van een HRU, dit is echter een terugblik op de installatietraining.

Alle trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd. Hoewel er voor u geen kosten in rekening worden gebracht voor het volgen van de training, is het aanmelden niet vrijblijvend.

Duur

De installatietraining en service- en onderhoudstraining duren elk één dagdeel van circa 4 uur.

Aanmelden

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor de training. Voor een snelle verwerking is van iedere individuele cursist zijn of haar persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor het volgen van de training willen we u wijzen op onze disclaimer.


Inschrijvingsformulier

Type training
Type training
Beweegreden voor het volgen van onze training
Beweegreden voor het volgen van onze training

Deelnemer 1

Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1
Functie deelnemer1
Functie deelnemer1

* Verplichte velden