HP-S Lucht/water warmtepomp - Trainingen

Itho Daalderop biedt aan al haar zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan twee type trainingen op het gebied van de HP-S lucht/water-warmtepomp. Met deze trainingen willen wij ervoor zorgen dat in elke woning het juiste type warmtepomp op de juiste wijze wordt geplaatst, geïnstalleerd en onderhouden.

Onze trainingen voor de HP-S lucht/water-warmtepomp:

  1. Installatietraining
  2. Service- en onderhoudstraining
  • Eerdere cursisten gaven onze:
  • HP-S Installatietraining 8,7
  • HP-S Service- en onderhoudstraining 8,7


Inhoud

De installatietraining behandelt alle stappen voor het installeren van de HP-S split-opgestelde warmtepomp die nodig zijn om een maximaal rendement te kunnen halen. Bij de aanleg van de koudemiddelleidingen worden de randvoorwaarden besproken. De daadwerkelijke F-gashandelingen worden als bekend verondersteld en daarom niet behandeld.

De service- en onderhoudstraining zal ingaan op hoe de warmtepomp geserviced en onderhouden moet worden. Daarnaast wordt ingegaan op het aanpassen van de instellingen. Aan het begin van de training wordt kort ingegaan op de algehele werking van de HP-S lucht/water-warmtepomp, dit is echter een terugblik op de installatietraining.

Alle trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd. Hoewel er voor u geen kosten in rekening worden gebracht voor het volgen van de training, is het aanmelden niet vrijblijvend.

Duur

De installatietraining en service- en onderhoudstraining duren elk één dagdeel van circa 4 uur.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de training. Maatwerktrainingen voor uw organisatie bij groepen van vijf of meer deelnemers medewerkers, kunnen in afstemming met u georganiseerd worden. In het invulveld “Specifieke trainingswensen” hieronder kunt u uw wensen kenbaar maken.

Voor een snelle verwerking is van iedere individuele cursist het persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor het volgen van de training willen we u wijzen op onze disclaimer.


Inschrijvingsformulier

Type training
Type training

Deelnemer 1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1
Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1

Functie deelnemer 

1

Functie deelnemer 

1

* Verplichte velden