Warmtepomp ontwerp- en adviestrainingen

Itho Daalderop biedt aan al haar zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan onze ontwerp en advies training op het gebied van onze warmtepompen. Met deze trainingen willen wij ervoor zorgen dat het advies en ontwerp gedegen en duurzaam voor elk woning kan worden gerealiseerd.

Onze trainingen voor deze doelstelling hebben we opgedeeld in drie varianten:

  1. Basistraining – 1 dag
  2. Ontwerper en adviseur warmtepompen (lucht/water) – 4 dagdelen
  3. Bodemgebonden warmtepompen voor individuele woningen – 4 dagdelen

Inhoud basistraining

De basistraining behandelt de rode draad voor het gefundeerd aanpakken en adviseren voordat je een warmtepomp plaatst. Je wordt meegenomen in de juiste richting voor de denk- en redeneringswijze, met een sterke praktijk gerelateerde focus. Deze training biedt de basis en dient ter kennismaking met deze ontwerpdiscipline.

Inhoud training Ontwerper en adviseur warmtepompen (lucht/water)

De training tot ontwerper en adviseur behandelt het ontwerpen en dimensioneren van de warmtepomp installatie en het systeem. De focus ligt hierbij op lucht/water systemen, waar enkele relevante warmtepompinstallaties de revue passeren. Hierbij wordt geleerd om gefundeerd te adviseren op het gebied van warmtepompinstallaties, met kennis van alle voorbereidings- en installatiewerkzaamheden. Voor het zorgdragen van de veiligheid en duurzame kwaliteit van de installatie is dit sterk verweven in de gehele opleiding.

Alle trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd.

Deze training bereid u voor op het landelijke examen/diploma Vakmanschap warmtepompen Ontwerper en Adviseur warmtepompen (ZK).

Alle trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd.

Inhoud training Bodemgebonden warmtepompen

Onze training die gericht is op het ontwerpen van bodemgebonden warmtepompen behandelt het ontwerpen en dimensioneren van de grondgebonden warmtepomp installatie en het systeem. Hierbij wordt geleerd om gefundeerd te adviseren op het gebied van warmtepompinstallatie, met kennis van alle voorbereidings- en installatiewerkzaamheden. Voor het zorgdragen van de veiligheid en duurzame kwaliteit van de installatie is dit sterk verweven in de gehele opleiding.

De diploma wat hiermee behaald kan worden, geeft uw organisatie een kennishouder binnen de BRL6000-21 erkenning scope 1,2 en 3.

Alle trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd.

Deze training bereid u voor op het landelijke examen/diploma Vakmanschap Bodemgebonden warmtepompen voor individuele woningen (ZK).

Moment

De trainingen vinden doorgang bij voldoende aanmeldingen en in afstemming met de docent en deelnemers.

Kosten

De trainingen zijn op dit moment kosteloos te volgen. De trainingen die wij verzorgen brengen kosten met zich mee, die wij voor onze rekening nemen als investering in onze relatie. Om de investering in uw kennis en vaardigheden goed terecht te laten komen, vragen wij u bewust om te gaan met ons trainingsaanbod.

Duur

De basistraining neemt één dagdeel in beslag en de opleiding tot ontwerper en adviseur neemt 4 dagdelen in beslag.

Voorbereiding

Voor de training tot Ontwerper en adviseur is ervaring met en kennis over de werking van warmtepompen een grote pre om de training (succesvol) te kunnen volgen.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de training. Maatwerktrainingen voor uw organisatie bij groepen van vijf of meer deelnemers medewerkers, kunnen in afstemming met u georganiseerd worden. In het invulveld “Specifieke trainingswensen” hieronder kunt u uw wensen kenbaar maken.

Voor een snelle verwerking is van iedere individuele cursist het persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor het volgen van de training willen we u wijzen op onze disclaimer.


Inschrijvingsformulier

Trainingskeuze 

Trainingskeuze 

Deelnemer 1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1
Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1

Functie deelnemer 

1

Functie deelnemer 

1

* Verplichte velden