HP-M 25 i trainingen

Itho Daalderop biedt aan alle zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan een gecombineerde Installatie- en Servicetraining op het gebied van de HP-M 25 i lucht/water warmtepomp. Met deze trainingen willen wij ervoor zorgen dat in elke woning het juiste type warmtepomp wordt geplaatst, geïnstalleerd en onderhouden.

We bieden beide trainingen als combinatietraining aan die op zelfde dag gevolgd kan worden. In de ochtend (08.30-11.00 uur) wordt eerst het installatie deel behandeld dat gevolgd wordt door het service deel (11.00-14.30uur, onderbroken door de lunch). Het service gedeelte (2de deel) kan uitsluitend gevolgd worden als vooraf ook deelgenomen is aan het installatie deel. Het service deel volgen is echter niet verplicht!


Inhoud van de Installatietraining/Service- en onderhoudstraining

De installatietraining behandelt de werking van de HP-M 25 i lucht/water warmtepomp en hoe deze als hybride oplossing met iedere combiketel waterzijdig en regeltechnisch verbonden, kan samenwerken.

Met o.a.:           

  • De verschillen tussen (ventilatie) lucht-water warmtepompen.
  • Producten & Accessoires
  • Montage & aansluiten
  • Instellingen
  • Opstarten en inbedrijfstellen

De service- en onderhoudstraining zal ingaan op hoe de warmtepomp onderhouden dient te worden. Daarnaast wordt ingegaan op het aanpassen van de instellingen. Het koudemiddelcircuit is een gesloten systeem waaraan niet gesleuteld hoeft te worden dus worden er geen F-gas handelingen besproken. Voor het behandelen van het keteldeel kunt u een aparte Base Cube training volgen. 

De installatietraining en servicetraining duren ca. 2,5 uur per deel. Voor lunch wordt gezorgd. Deze trainingen worden gegeven in Tiel.

Deelnemer 1

Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1
Functie deelnemer1
Functie deelnemer1