CAS 3, nieuwste generatie dakventilatoren

De CAS 3-serie is de nieuwste generatie dakventilatoren voor iedere toepassing. Een nieuwe range met een aantal nieuwe kenmerken, wat voor een snelle installatie zorgt én zeer onderhoudsvriendelijk is. De ideale oplossing voor collectieve ventilatie in de gestapelde woningbouw en utiliteit, zoals bijvoorbeeld een bedrijfshal of kantoorpand. Er zijn een 3-tal CAS 3 types. Deze zijn zowel in voetmaat 1 als voetmaat 2 en in 230V of 400V beschikbaar.

Type S: Standaard uitvoering geschikt voor een externe (klok-)schakelaar of 0 - 10V regeling

Type TO: Uitgebreide versie met een onderdrukregeling en een ingebouwde klokfunctie

Type TOC: Identiek aan de TO versie met als toevoeging communicatie via de Cloud. Op afstand te monitoren en direct te bedienen en in te regelen op je smartphone. Deze is leverbaar vanaf begin 2020.


Handig

Voor elke moment in het beslis- en installatieproces zijn er handige hulpmiddelen gemaakt die u helpen om de juiste dakventilator te selecteren, te installeren en in te regelen. Gemak dient de mens.


Productuitleg CAS 3.1 en 3.2 


Selectiehulp

Welke dakventilator heb ik nu nodig? Is er een bestaande situatie waarbij een dakventilator vervangen wordt? Klik hier voor de vervangingstabel, zodat u snel ziet welke dakventilator u nodig heeft. Of moet er berekend worden welke dakventilator geschikt is? En welke andere zaken zoals dakopstanden heb ik nodig. Itho Daalderop heeft hier een handige selectietool voor gemaakt. 


Handige instructievideo’s 

Alles over het instellen van de dakventilator staat uiteraard in de handleiding, maar als extra hulpmiddel zijn er een aantal handige instructievideo's voor het instellen van de CAS dakventilatoren gemaakt. Klik hier voor instructievideo's over de status uitlezen, het inregelen van de kloktijden, onderdruk instellen en het instellen van de toerentalregeling. Deze video's zijn ook op het dak te scannen via een QR-code op het apparaat. Handig wanneer u op het dak staat.


Referentieprojecten

Hengelose Es