Climate for life Duurzaamheidsverslag 2022

Gepubliceerd op: 28 juni 2023 - Laatst bijgewerkt op: 29 november 2023

Een comfortabeler, gezonder en energiezuiniger binnenklimaat voor iedereen. We scheppen alle voorwaarden om het te bereiken. Met volledig energieneutraal wonen niet als stip op de horizon maar vandaag al binnen handbereik.

Bij Climate for life, waar Itho Daalderop onderdeel van uitmaakt, is onze hele organisatie ingericht op dit hogere doel. Voor onszelf én voor de wereld van morgen.

Duurzaamheid zit bij Climate for life in ons DNA. Lees hier meer over in ons duurzaamheidsverslag 2022 wat wij onlangs gepubliceerd hebben.

In dit Duurzaamheidsverslag leest u alles over onze missie, visie, strategie en de manier waarop wij duurzaamheid in onze bedrijfsvoering integreren. Er zijn 7 onderwerpen (ook wel materiële onderwerpen genoemd) die wij integreren in onze strategie, en waarmee we onze negatieve impact op mens, milieu en maatschappij verminderen en onze positieve impact vergroten. Bij elk van deze onderwerpen kunt u de behaalde resultaten en plannen voor 2023 lezen. Uiteraard zijn deze onderwerpen zijn onlosmakelijk verbonden met onze strategische bouwstenen.

Het waardecreatiemodel is interessant omdat het laat zien welke kapitalen we benutten om onze totaaloplossingen te realiseren, hoe we daarmee waarde creëren en met welke Sustainability Development Goals (SDG’s) we zo veel mogelijk positieve impact willen maken op mens, milieu en maatschappij.

Wij streven er continu naar om onze eigen maatschappelijke impact en onze verslaglegging hiervan te verbeteren. Daarom stellen we feedback, vragen en opmerkingen, met betrekking tot ons duurzaamheidsverslag zeer op prijs. Neem hiervoor contact op via sustainability@climateforlife.nl.

ITH_230206_ESG_Rapport_Modellen2
ITH_230206_ESG_Rapport_Modellen4
ITH_230206_ESG_Rapport_Modellen2
ITH_230206_ESG_Rapport_Modellen4

Samenvatting

Duurzaamheid zit bij Climate for life in het DNA. Lees hier meer over in ons duurzaamheidsverslag 2022.

Relevante links


Auteur

    Auteur: Henriëtte Davids
    Functie Corporate Brand Manager
    Neem contact op:

Terug naar het overzicht

Bedrijfsinformatie

Alles in huis voor de klimaateisen van morgen.

Met onze duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen hebben wij alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Thema’s als energietransitie, nul-op-de-meter en gasloos wonen zijn actueler dan ooit. Wij maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.