CAS 3 Dakventilatoren & CAS Optima - Training

Itho Daalderop biedt al haar zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan een training op het gebied van de CAS 3 dakventilatoren met vraaggestuurde ventilatie voor hoogbouw. Binnen deze training behandelen we verschillende producten en systemen, waaronder de CAS Connect met draadloze bediening en CAS Optima voor vraaggestuurde ventilatie. Dankzij deze training leert u de CAS systemen goed kennen en zult u veel gemak ervaren bij installatie en inbedrijfstelling. Naast deze fysieke training hebben wij diverse online trainingsvideo’s over onze CAS producten, die hier terug te zien zijn.

  • Eerdere cursisten gaven onze:
  • CAS 3 Installatie- en servicetraining 9,9


Inhoud

Tijdens deze training maakt u kennis met het gemak en de eenvoud van de verschillende CAS dakventilatoren en CAS Optima regelkleppen. De training is zo opgebouwd dat u op een praktische manier alles te weten komt over de verschillende varianten en toepassingen. We gaan in op de werking van de CAS systemen, het belang van goede ventilatie en het op de juiste wijze installeren, inregelen en onderhouden van de systemen.

Na het volgen van deze training bent u in staat om:

  1. De producten te monteren en installeren
  2. Aanverwante systemen en accessoires toe te passen
  3. De CAS systemen in te regelen met onze Service-app
  4. Onderhoud uit te voeren aan deze systemen

De training wordt gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd. Tevens zal er een rondleiding door de fabriek worden verzorgd, indien de werkzaamheden zich daarvoor lenen. Hoewel er voor u geen kosten in rekening worden gebracht voor het volgen van de training, is het aanmelden niet vrijblijvend.

Duur

De training duurt één dagdeel van circa 4 uur. In overleg kan de focus van de training op bepaalde onderdelen worden gelegd.

Aanvraag

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de training. Maatwerktrainingen voor uw organisatie bij groepen van vijf of meer deelnemers medewerkers, kunnen in afstemming met u georganiseerd worden. In het invulveld “Specifieke trainingswensen” hieronder kunt u uw wensen kenbaar maken.

Voor een snelle verwerking is van iedere individuele cursist het persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor het volgen van de training willen we u wijzen op onze disclaimer.


Aanvraagformulier

Deelnemer 1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1
Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1

Functie deelnemer 

1

Functie deelnemer 

1

* Verplichte velden