Breaking news: 1ste Duurzaam Dagblad is uit

Gepubliceerd op: 22 april 2021 - Laatst bijgewerkt op: 26 april 2021

Het doel van het klimaatakkoord in het kort is de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen, het aandeel hernieuwbare energie te verhogen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Dit is nodig om klimaatverandering tegen te gaan. Een flinke uitdaging waar we allemaal aan moeten bijdragen.

Itho Daalderop draagt hier met haar visie Climate for life graag een steentje aan bij. Door creatief te zijn, te innoveren en voor duurzame oplossingen in de woningbouw te zorgen. De weg naar een duurzaam binnenklimaat kan voor elke woning anders zijn. Daarom heeft Itho Daalderop een breed gamma aan warmtepomp-, ventilatie- en warmwateroplossingen.

In deze eerste editie van het Duurzaam Dagblad delen we ideeën over hoe er verduurzaamd kan worden.In deze eerste editie van het Duurzaam Dagblad delen we ideeën over hoe er verduurzaamd kan worden en met welke producten en concepten, zodat we samen de klimaatdoelstellingen gaan halen.

Download de krant hier! Veel leesplezier!

Samenvatting

In deze eerste editie van het Duurzaam Dagblad delen we ideeën over hoe er verduurzaamd kan worden.

Relevante links:


Auteur


Terug naar het overzicht

Bedrijfsinformatie

Alles in huis voor de klimaateisen van morgen.
Met onze duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen hebben wij alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Thema’s als energietransitie, nul-op-de-meter en gasloos bouwen en wonen zijn actueler dan ooit. Wij maken energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.