Base Cube/ Comfort Classic - Training

Itho Daalderop biedt al haar zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan deze training voor het onderhouden en servicen van de cv-toestellen Base Cube en Comfort Classic. Hoewel Itho Daalderop geen cv-ketels meer produceert, is service en onderhoud essentieel voor een lange levensduur. Met deze training willen wij ervoor zorgen dat in elke woning op de juiste wijze een cv-toestel wordt onderhouden én geserviced en dat u de werkzaamheden zorgeloos kunt uitvoeren.

Inhoud

We starten de training met de algemene werking van een Base Cube/Comfort Classic. Vervolgens zal ingegaan worden op hoe deze cv-toestellen geserviced en onderhouden moeten worden. Daarbij wordt tevens aandacht besteed aan het aanpassen van instellingen voor een optimale werking.

De training wordt gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd. Een digitale gezondheidscheck kan onderdeel zijn voor het volgen van de training. Hoewel er voor u geen kosten in rekening worden gebracht voor het volgen van de training, is het aanmelden niet vrijblijvend.

Duur

De service- en onderhoudstraining duurt slechts één dagdeel van circa 4 uur.

Aanvraag

Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag doen voor de training. Voor een snelle verwerking is van iedere individuele cursist zijn of haar persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor het volgen van de training willen we u wijzen op onze disclaimer.

Aanvraagformulier

Deelnemer 1

Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1
Functie deelnemer1
Functie deelnemer1