Autotemp regeling - Training

Itho Daalderop biedt al haar zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan een training op het gebied van de  Autotemp regeling. Met deze training willen wij ervoor zorgen dat u ervaring opdoet met het in bedrijf stellen en servicen van de Autotemp regelunit.

  • Eerdere cursisten gaven onze:
  • Autotemp Installatie- en servicetraining 8,4


Inhoud

De training behandelt de verschillende typen van de Autotemp-regeling, inclusief bijbehorende toepassingen bij een warmtepomp. We brengen u op de hoogte van de montage- en installatie-eisen en laten zien hoe het in bedrijf stellen gaat. Ook wordt er uitleg gegeven over het belang van een goede naregeling en wordt toegelicht wat hier de voordelen en valkuilen van zijn. Tevens wordt het softwarematig instellen van de regeling behandeld, evenals het werken met de bijpassende servicesoftware van Itho Daalderop.

Na deze training bent u in staat om:

  1. Het product te installeren
  2. De inbedrijfstelling te verzorgen
  3. Storingen op te lossen
  4. Onderhoud uit te voeren

De training wordt gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd. Hoewel er voor u geen kosten in rekening worden gebracht voor het volgen van de training, is het aanmelden niet vrijblijvend.

Duur

De training duurt één dagdeel van circa 4 uur en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Voorbereiding

Voor deze training is een Windows tablet of laptop een vereiste, waarmee tijdens de training gewerkt moet worden.

Aanvraag

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de training. Maatwerktrainingen voor uw organisatie bij groepen van vijf of meer deelnemers medewerkers, kunnen in afstemming met u georganiseerd worden. In het invulveld “Specifieke trainingswensen” hieronder kunt u uw wensen kenbaar maken.

Voor een snelle verwerking is van iedere individuele cursist het persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor het volgen van de training willen we u wijzen op onze disclaimer.


Aanvraagformulier

Deelnemer 1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1
Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1

Functie deelnemer 

1

Functie deelnemer 

1

* Verplichte velden