Amber trainingen

Itho Daalderop biedt aan al haar zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan de installatie training op het gebied van onze Amber lucht/water-monoblock warmtepomp. Met deze training willen wij ervoor zorgen dat Amber in elke woning op de juiste wijze wordt geplaatst en geïnstalleerd. Daarnaast bieden we u via de onderstaande video’s de mogelijkheid om via deze weg de eerste handvatten te krijgen voor de installatie van onze Amber lucht/water-monoblock warmtepomp.

Heeft u nog geen kennisgemaakt met Amber? Bezoek dan onze informatiepagina.

Video

De onderstaande video’s laten u kennismaken met Amber en de installatie. Het koudemiddelcircuit van Amber is een gesloten systeem waaraan niet gesleuteld hoeft te worden. Daarnaast is de kleine hoeveelheid propaan vrijgesteld van een f-gas certificering.

FAQ

Veel gestelde vragen over onze Amber zijn beantwoord in de FAQ pagina, bekijk deze hier.

Inhoud

De installatietraining behandelt alle stappen die voor het installeren van Ambers nodig zijn om een maximaal rendement te kunnen halen. Er wordt onder andere aangegeven hoe de warmtepomp opgesteld moet worden welke elektrische aansluitingen er gemaakt moeten worden, hoe Amber kan worden aangesloten op het afgiftesysteem eventueel in combinatie met een boilervat en welke regeltechnische aansluitingen daarbij nodig zijn.

Het koudemiddelcircuit van Amber is een gesloten systeem waaraan niet gesleuteld hoeft te worden. Voor de installatie van Amber is geen f-gas certificering nodig.

Alle trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd. Hoewel er voor u geen kosten in rekening worden gebracht voor het volgen van de training, is het aanmelden niet vrijblijvend.

Duur

De installatietraining duurt één dagdeel van circa 4 uur.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de training. Maatwerktrainingen voor uw organisatie bij groepen van vijf of meer deelnemers medewerkers, kunnen in afstemming met u georganiseerd worden. In het invulveld “Specifieke trainingswensen” hieronder kunt u uw wensen kenbaar maken.

Voor een snelle verwerking is van iedere individuele cursist het persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor het volgen van de training willen we u wijzen op onze disclaimer.

Deelnemer 1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1

Beweegreden voor het volgen van onze training 

1
Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1

Functie deelnemer 

1

Functie deelnemer 

1

* Verplichte velden