2 miljoenste CVE geproduceerd

Gepubliceerd op: 01 september 2020 - Laatst bijgewerkt op: 01 september 2020

Ontwikkelaar en producent Itho Daalderop heeft haar 2 miljoenste CVE ventilatie-unit geproduceerd. Vorig jaar was het al 50 jaar geleden dat de vertrouwde ventilatiebox in de Nederlandse markt werd geïntroduceerd. 

De afgelopen jaren zag Itho Daalderop de verkoop van de CVE al flink stijgen. Ten eerste is dit te danken aan de scherp geprijsde alles-in-een pakketten die zeer in de smaak vallen bij de installateur. Daarnaast is er überhaupt een flinke groei in de vervanging van CVE boxen in met name de particuliere markt omdat het bewustzijn rondom goede ventilatie flink is toegenomen. Tot slot is een deel van de groei te herleiden aan de export/OEM business.

Bewustzijn

Goede ventilatie en verse luchttoevoer is een vereiste voor woningen die vastgelegd is in het Bouwbesluit. En een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat die in de loop der jaren steeds belangrijker is geworden, zeker door de goed geïsoleerde luchtdichte woningen. Inmiddels is dat bewustzijn meer en meer gegroeid bij de bouw- en installatiemarkt, maar ook bij bewoners. Een ventilatiesysteem wordt ook door de consument meer en meer beschouwd als de longen van je huis.

Innovatie
2 miljoen CVE’s, een mijlpaal, die enerzijds te maken heeft met de betrouwbaarheid van het product en anderzijds met het vertrouwen en enthousiasme van de bouw- en installatiemarkt. Maar ook met het feit dat er al die tijd is geïnvesteerd in innovatie en doorontwikkeling van de Centrale Ventilatie Eenheid (CVE), aldus de fabrikant.

Om nog beter aan de toenemende en veranderende behoefte te kunnen voldoen, is er op innovatievlak niet stilgezeten door de Nederlandse marktleider op het gebied van ventilatie.

Naast de jarenlange doorontwikkeling van de CVE heeft Itho Daalderop een complete range aan ventilatie-oplossingen die beschikken over warmteterugwinning, vraaggestuurd en zelfs per zone of ruimte apart te regelen zijn. Zo is er, naast de vertrouwde CVE-unit voor iedere situatie een gewenste ventilatie-oplossing.


Meer informatie over de 2 miljoenste CVE vindt u op deze pagina.

2 miljoenste CVE

Samenvatting

Ontwikkelaar en producent Itho Daalderop heeft haar 2 miljoenste CVE ventilatie-unit geproduceerd.

Relevante links:

2 miljoenste CVE actiepagina


Auteur


Terug naar het overzicht

Bedrijfsinformatie

Marktleider in warmtepompen.
Itho Daalderop is al sinds 2002 actief in de warmtepomptechnologie en veruit marktleider in warmtepompen in de nieuwbouw. We voorzien complete wijken van onze warmtepompen. Voor elk ambitieniveau, zowel hoog- als laagbouw, renovatie als nieuwbouw heeft Itho Daalderop een passende klimaatoplossing.