Webshop vragen

De aankopen vanuit onze webshop worden gratis verzonden.
De door u op deze webshop gekochte producten worden vervoerd door onze logistieke partner De Graaf Logistics. De bestelling wordt normaal gesproken binnen twee werkdagen bij u worden afgeleverd. Indien u niet thuis bent op het moment van afleveren, zal de vervoerder een document bij u in de brievenbus stoppen. Hierop staat uitgelegd hoe u zelf een tweede bezorgafspraak kunt maken, op een voor u geschikt moment.
Als consument kunt u een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van het Itho Daalderop product gedurende een bedenktijd van 14 kalenderdagen na bevestiging van de bestelling door Itho Daalderop zonder opgave van redenen ontbinden. U dient dan zo snel mogelijk, maar binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend na bevestiging van de bestelling door Itho Daalderop, het product gratis terug te zenden, met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. Bij de retourzending dient u een volledig ingevulde Itho Daalderop herroepingsformulier te gebruiken. Na ontvangst en controle zal het aankoopbedrag teruggestort worden op de rekening die gebruikt is bij de aankoop van het artikel via de webshop. Mocht na controle blijken dat de artikelen beschadigd zijn, dan behoudt Itho Daalderop zich het recht om minder of niets van het aankoop bedrag terug te storen. Heeft u andere vragen, raadpleeg dan de verkoopvoorwaarden van de webshop.
De aankopen vanuit onze webshop kunnen kosteloos geretourneerd worden, met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. Voor retourneren vul dit formulier in. Na ontvangst en controle zal het aankoopbedrag teruggestort worden op de rekening die gebruikt is bij de aankoop van het artikel via de webshop. Mocht na controle blijken dat de artikelen beschadigd zijn, dan behoudt Itho Daalderop zich het recht om minder of niets van het aankoop bedrag terug te storen. Heeft u andere vragen, raadpleeg dan de verkoopvoorwaarden van de webshop.
De meeste van onze filters zijn via onze webshop te koop of via webshops van derden. Wij adviseren u om altijd originele Itho Daalderop filters te gebruiken, deze dragen bij aan het optimaal functioneren van uw installatie.
Alleen in België zijn ook filters te bestellen.
Bij aankoop van een HRU systeem van Itho Daalderop geproduceerd voor 1 november 2021 ontvangt u na registratie van uw product automatisch de eerste set filters gratis. Op de garantiekaart die u bij het product aantreft, vindt u het serienummer om de garantie te registreren Deze actie is niet geldig voor HRU systemen geproduceerd vanaf 1 november 2021.
Bij aankoop van een HRU warmteterugwinunit van Itho Daalderop geproduceerd voor 1 november 2021 ontvangt u na registratie van uw product automatisch de eerste set filters gratis. Op de garantiekaart die u bij het product aantreft, vindt u het serienummer om de garantie te registreren Deze actie is niet geldig voor HRU systemen geproduceerd vanaf 1 november 2021.
Neem contact met ons op via het contactformulier. Hou bij het invullen het serienummer van de ventilator bij de hand en omschrijf het probleem.
In onze webshop zijn uitsluitend filters en afstandsbedieningen voor ventilatie te bestellen. Onderdelen voor overige producten kunt u bij uw installateur en of Warmteservice bestellen.