Altijd warm en kokend water in de keuken?

Wachten op warm water uit de keukenkraan; u kent het ongetwijfeld. Zonde van de tijd, het geld én het schone water dat ongebruikt door het putje wordt gespoeld.

Met het warm- en kokendwaterassortiment van Itho Daalderop is dat verleden tijd. Met onze keukenboilers en kokendwaterkranen heeft u direct warm of kokend water in uw keuken. Heerlijk comfortabel en het maakt het koken een stuk makkelijker. Ook is de keukenboiler zeer geschikt als toevoeging aan uw all-electric woning met warmtepomp!Ons assortiment bestaat uit keukenboilers en kokendwaterkranen.


Keukenboiler

Een keukenboiler biedt uitkomst als u lang moet wachten op warm water uit uw keukenkraan. Dit kan het geval zijn als uw cv-ketel op zolder hangt, waardoor het water een lange afstand tot de keuken af moet leggen. Met een keukenboilers heeft u direct een royale hoeveelheid warm water in uw keuken en daarnaast kunt u flink besparen op uw water- en energierekening. Lees meer


Kokendwaterkraan

Een kokendwaterkraan is nóg praktischer. In een handomdraai tapt u warm, koud, kokend of gezuiverd water. Zo maakt u binnen enkele ogenblikken een kop thee, kookt u pasta of een eitje of maakt u snel een sopje. Comfortabel én tijd-, geld- en waterbesparend. Indien u meer wilt weten over welk product voor uw situatie het meest geschikt is, kunt u terecht op onze productpagina's. Lees meer

Online bestellen, inclusief installatie!
Ziet u er ook zo tegenop om in uw keukenkast en onder uw aanrecht met de waterleidingen te stoeien? Itho Daalderop begrijpt dat, en hiervoor verwijzen wij u naar een all-inclusive aanbod:
Bestel de Close-in® More 4-in-1 kokendwaterkraan bij Keukenspeciaal.nl, en er wordt binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen voor een afspraak voor de plaatsing in uw keuken. Wel zo gemakkelijk!

Klik hier om de Close-in®  More 4-in-1-kraan te bestellen bij Keukenspeciaal.nl.