Itho Daalderop producten kopen

Onze producten worden via een dealernetwerk van installateurs en via diverse webwinkels verkocht. Raadpleeg hiervoor onze dealerlocator. Wel kunt u filters en afstandsbedieningen voor ventilatieproducten in onze webshop kopen.
Zoekt u een installateur in uw regio? Raadpleeg dan onze dealerlocator.
Zoekt u een installateur in uw regio? Raadpleeg dan onze dealerlocator.
Stuur een bericht aan ons dan zoeken we samen met u naar een oplossing.
De meeste van onze filters zijn via onze webshop te koop of via webshops van derden. Wij adviseren u om altijd originele Itho Daalderop filters te gebruiken, deze dragen bij aan het optimaal functioneren van uw installatie.
Alleen in België zijn ook filters te bestellen.
In onze webshop zijn uitsluitend filters en afstandsbedieningen voor ventilatie te bestellen. Onderdelen voor overige producten kunt u bij uw installateur bestellen.
Op onze site vindt u informatie over de kokend water producten die wij nog in ons assortiment hebben. Voor alle overige kokend water producten verwijzen wij u graag door naar onze partner Franke.
Uw installateur kan u dit advies geven. Zoekt u een installateur in uw regio? Deze vindt u in onze dealerlocator.
Bij aankoop van een HRU systeem van Itho Daalderop ontvangt u na registratie van uw product automatisch de eerste set filters gratis. Op de garantiekaart die u bij het product aantreft, vindt u het serienummer om de garantie te registreren.