Algemene informatie

Op de consumentenwebsite van Itho Daalderop of bij uw installateur. Zoekt u een installateur in uw regio? Deze vindt u in onze dealerlocator.
Op de consumentenwebsite van Itho Daalderop vindt u onze productgroepen onder het kopje ‘Producten’. Wanneer u klikt op het betreffende product, vindt u alle benodigde informatie over het product waaronder de handleidingen.
Al onze instructiefilms vindt u op ons YouTube kanaal.
U kunt uw vraag en/of opmerking mailen naar onze marketingafdeling.
Uw installateur helpt u hier graag mee verder. Zoekt u een installateur in uw regio? Deze vindt u in onze dealerlocator. Ook kunt u terecht bij onze verduurzamingspartner Woon Duurzaam voor een op maat advies voor uw woning..
Ja, sommige van onze producten voldoen aan de daarvoor gestelde eisen. Check voor meer informatie over subsidies onze website.
Stuur dan s.v.p. een mail naar onze marketingafdeling.
Op vrijwel ieder product staat naast het artikelnummer ook het serienummer vermeld op de productsticker of typeplaatje op het toestel.
Op onze website. Let op, dit zijn bruto adviesprijzen inclusief btw, dus exclusief installatie-/montagekosten en eventueel benodigde installatiematerialen.
Op onze website. Let op, dit zijn bruto adviesprijzen inclusief btw, dus exclusief installatie-/montagekosten en eventueel benodigde installatiematerialen.
Dit is niet mogelijk. Als u een offerte wilt kunt u het beste contact opnemen met een Itho Daalderop-dealer of -verkooppunt. Deze kan ook een prijs bepalen voor het eventueel demonteren van het bestaande toestel, de installatie van het nieuwe toestel en eventueel een onderhoudscontract aanbieden. Itho Daalderop-dealers of -verkooppunten bij u in de buurt kunt u via deze pagina opzoeken.
De installateur of de leverancier waar u het product heeft aangeschaft is uw eerste aanspreekpunt in deze. Indien deze het probleem niet kan verhelpen zal deze onze afdeling Service inschakelen.
Op onze site vindt u informatie over de kokend water producten die wij nog in ons assortiment hebben. Voor alle overige kokend water producten verwijzen wij u graag door naar onze partner Franke.
Uw installateur kan u dit advies geven. Zoekt u een installateur in uw regio? Deze vindt u in onze dealerlocator.
Kijk voor meer informatie over Itho afzuigkappen op de website van Novy.
Sinds medio 2011 zijn de Itho-afzuigkappen ondergebracht bij Novy Nederland B.V., dat opereert onder de naam Novy Keukencomfort. Voor informatie over de afzuigkappen verwijzen wij u naar www.novynederland.nl.