HP-S warmtepompen

Itho Daalderop heeft drie split-unit lucht/water warmtepompen in het programma; de HP-S 55, HP-S 95 en HP-S 130 warmtepomp.

Deze warmtepompen zijn uiterst energiezuinig en geschikt voor zowel all-electric (dus zonder cv-ketel) als hybride (met cv-ketel). Deze warmtepompen onttrekken energie uit de buitenlucht en gebruiken deze energie om de woning mee te verwarmen. Het lage geluidsniveau voldoet binnen aan de strenge eisen van nieuwbouw en is buiten zeer beperkt. De HP-S toerengeregeld en draait dus alleen op hogere toerentallen wanneer het buiten erg koud is.

Wanneer u een all-electric opstelling kiest, heeft u het voorraadvat nodig om warm tapwater in te bufferen. Er is specifiek voor de HP-S een voorraadvat ontwikkeld, welke beschikbaar is in 200 liter en 300 liter. Hiermee kan elk gezin zorgeloos genieten van warm tapwater. Per etmaal is de HP-S dan ongeveer twee uur op een laag toerental bezig met het maken van warm tapwater. 

HP-S warmtepomp: twee delen

De HP-S warmtepomp bestaat uit twee delen; een binnendeel en een buitendeel. Een bestelling van een HP-S bestaat dus altijd uit twee artikelnummers. Omdat de aansluitingen van de koelleidingen anders zijn per HP-S dient u er goed op te letten dat u de juiste bijbehorende koelleidingen bestelt.

Documentatie

Brochure HP-S

Productuitleg HP-S 

HP-S training

Itho Daalderop biedt aan alle zakelijke klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan drie type trainingen op het gebied van de HP-S lucht/water warmtepomp. Met deze trainingen willen wij ervoor zorgen dat in elke woning het juiste type warmtepomp wordt geplaatst, geïnstalleerd en onderhouden. Meer informatie

De voordelen van de HP-S op een rij:

  • 7 jaar zekerheid door 7 jaar garantie
  • Een rendement tot 470%
  • Zowel hybride als all-electric inzetbaar
  • Bespaart tot € 475,- per jaar op de energierekening
  • Besturing met Spider klimaatthermostaat en Spider App

Warmtepompcheck

duurzaamheidstool

7 jaar garantie