HRU/QualityFlow trainingen

Itho Daalderop biedt aan alle zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan drie type trainingen op het gebied van warmteterugwinunits (HRU’s). Met deze trainingen willen wij ervoor zorgen dat in elke woning het juiste HRU ventilatiesysteem wordt geplaatst, geïnstalleerd en onderhouden.

Wij bieden drie type trainingen aan:

  1. Ontwerptraining
  2. Installatietraining
  3. Service- en onderhoudstraining

Inhoud van de verschillende trainingen

De ontwerptraining geeft inzicht in het ontwerpen, calculeren en dimensioneren van de WTW ventilatiesystemen voor woningen. Hier worden de HRU, HRU DUO Zone en QualityFlow technisch belicht.

De installatietraining behandelt alle onderdelen van het installeren van een HRU en de afgeleide systemen om een optimale installatie te kunnen vervaardigen en in te regelen.

De service- en onderhoudstraining zal ingaan op hoe de HRU en de afgeleide systemen geserviced en onderhouden dienen te worden. Daarnaast wordt ingegaan op het aanpassen van de instellingen. Voorafgaand aan deze training wordt kort ingegaan op de algehele werking van een HRU, dit is echter een terugblik op de installatietraining.

De trainingen duren één dagdeel. Voor lunch wordt gezorgd. Deze trainingen worden gegeven in Tiel.

Klik hier voor de trainingsfolder.


Type training
Type training

Deelnemer 1

Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1
Functie deelnemer1
Functie deelnemer1