HP-M i Lucht/water warmtepomp - Training

Itho Daalderop biedt aan al haar zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan een gecombineerde installatie- en servicetraining op het gebied van de HP-M 25 i lucht/water-warmtepomp. Met deze training willen wij ervoor zorgen dat in elke woning het juiste type warmtepomp op de juiste wijze wordt geplaatst, geïnstalleerd en onderhouden.

De gecombineerde installatie- en servicetraining kan op één dag gevolgd worden. Het servicedeel kan uitsluitend gevolgd worden als vooraf ook is deelgenomen aan het installatiedeel. Het volgen van het servicedeel is echter niet verplicht.

Inhoud

De installatietraining behandelt de werking van de HP-M 25 i lucht/water-warmtepomp. Ook wordt aandacht besteed aan hoe deze warmtepomp als hybride oplossing en waterzijdig en regeltechnisch verbonden met iedere combiketel kan samenwerken. Verder bespreken we:

  • De verschillen tussen (ventilatie) lucht-water warmtepompen
  • Producten en accessoires
  • Montage en aansluiten
  • Instellingen
  • Opstarten en inbedrijfstellen

De service- en onderhoudstraining zal ingaan op hoe de warmtepomp onderhouden moet worden. Daarnaast wordt ingegaan op het aanpassen van de instellingen. Het koudemiddelcircuit is een gesloten systeem waaraan niet gesleuteld hoeft te worden, dus worden er geen F-gashandelingen besproken. Voor het behandelen van het keteldeel kunt u een aparte Base Cube training volgen. 

Alle trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte in Tiel en voor lunch wordt gezorgd. Een digitale gezondheidscheck kan onderdeel zijn voor het volgen van de training. Hoewel er voor u geen kosten in rekening worden gebracht voor het volgen van de training, is het aanmelden niet vrijblijvend.

Duur

De installatietraining en service- en onderhoudstraining duren elk ca. 2,5 uur. In de ochtend (08.30-11.00 uur) wordt het installatiedeel behandeld, in de middag gevolgd door het servicedeel (11.00-14.30 uur).

Aanvraag

Via het onderstaande formulier kunt u een aanvraag doen voor de training. Voor een snelle verwerking is van iedere individuele cursist het persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor het volgen van de training willen we u wijzen op onze disclaimer.

Aanvraagformulier

Deelnemer 1

Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1
Functie deelnemer1
Functie deelnemer1