HP-M i trainingen

Aanmelden voor een training is inmiddels weer mogelijk. Het kan zijn dat de wachttijd voor het volgen van de training langer is dan wij wensen, excuses voor het mogelijke ongemak. Alle trainingen zullen verzorgd worden volgens de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM. Een digitale gezondheidscheck kan hierbij onderdeel zijn voor het volgen van de training.

Itho Daalderop biedt aan alle zakelijke klanten (installateurs) de mogelijkheid om deel te nemen aan een gecombineerde Installatie- en Servicetraining op het gebied van de HP-M 25 i lucht/water warmtepomp. Met deze trainingen willen wij ervoor zorgen dat in elke woning het juiste type warmtepomp wordt geplaatst, geïnstalleerd en onderhouden.

We bieden beide trainingen als combinatietraining aan die op zelfde dag gevolgd kan worden. In de ochtend (08.30-11.00 uur) wordt eerst het installatie deel behandeld dat gevolgd wordt door het service deel (11.00-14.30uur, onderbroken door de lunch). Het service gedeelte (2de deel) kan uitsluitend gevolgd worden als vooraf ook deelgenomen is aan het installatie deel. Het service deel volgen is echter niet verplicht!


Inhoud van de Installatietraining/Service- en onderhoudstraining

De installatietraining behandelt de werking van de HP-M 25 i lucht/water warmtepomp en hoe deze als hybride oplossing met iedere combiketel waterzijdig en regeltechnisch verbonden, kan samenwerken.

Met o.a.:           

  • De verschillen tussen (ventilatie) lucht-water warmtepompen.
  • Producten & Accessoires
  • Montage & aansluiten
  • Instellingen
  • Opstarten en inbedrijfstellen

De service- en onderhoudstraining zal ingaan op hoe de warmtepomp onderhouden dient te worden. Daarnaast wordt ingegaan op het aanpassen van de instellingen. Het koudemiddelcircuit is een gesloten systeem waaraan niet gesleuteld hoeft te worden dus worden er geen F-gas handelingen besproken. Voor het behandelen van het keteldeel kunt u een aparte Base Cube training volgen. 

De installatietraining en servicetraining duren ca. 2,5 uur per deel. Voor lunch wordt gezorgd. Deze trainingen worden gegeven in Tiel.


Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor de training. Voor een snelle verwerking van uw aanvraag is van iedere individuele cursist zijn of haar persoonlijke e-mailadres en telefoonnummer nodig. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.


Inschrijvingsformulier

Deelnemer 1

Ervaring deelnemer 1
Ervaring deelnemer 1
Functie deelnemer1
Functie deelnemer1