PureBlue: De meest effectieve en gezonde luchtzuivering

PureBlue: De meest effectieve en gezonde luchtzuivering

Itho Daalderop lanceert PureBlue; een nieuwe oplossing om de problematiek rondom fijnstof in woningen en gebouwen zoals scholen en kinderdagverblijven aan te pakken. Want daar waar wij en onze kinderen wonen, werken en leven moet de lucht toch écht gezond zijn. Goed ventileren betekent ook goed zuiveren van de lucht. Itho Daalderop heeft met PureBlue luchtzuivering een gepast antwoord op het filteren van virussen, fijnstof en allergenen.

De PureBlue luchtreinigers werken op basis van elektrostatische filtratie. Deze unieke, gepatenteerde en bewezen Virus Free Air (VFA) techniek laadt elektronisch deeltjes waar vuil zich aan hecht. Vervolgens worden deze deeltjes afgevangen door een speciale collector. Bij deze techniek komt er geen ozon vrij. Dat is effectief én efficiënt, omdat er in tegenstelling tot filters geen verstopping kan plaatsvinden en deeltjes neerslaan in de ruimte. PureBlue zuivert >99% fijnstof, smog, roet, allergenen, virussen en bacteriën. In combinatie met goede ventilatie garandeert PureBlue overal een optimaal binnenklimaat.

PureBlue is er in twee varianten; een stand alone unit voor complete ruimtezuivering en een Induct unit die gecombineerd wordt met ventilatiesystemen met warmteterugwinning en zo de hele woning zuivert.

Meer informatie? Download de PureBlue folder, het productblad PureBlue Induct 600I of het productblad PureBlue stand alone 250S.

< terug naar nieuwsoverzicht