Groei mee

Gefeliciteerd! U heeft de juiste keuze gemaakt om naar deze pagina toe te komen. Kennelijk heeft u net zulke groeiambities als wij. Dus, Welkom op onze HP-S pagina en lees rustig verder.

Spectaculaire groei van de markt voor lucht/water warmtepompen

Als we naar het aantal geïnstalleerde warmtepompen kijken in Nederland wordt duidelijk hoe hard de lucht/water warmtepompmarkt groeit. En die groei wordt de komende jaren alleen maar groter door o.a.:

  • Vermindering gaswinning Groningen (zelfs helemaal stopgezet in 2030)
  • Sterke stijging verwacht van de gasprijzen met ca. € 0,20 per m3
  • Sterke daling verwacht van de elektriciteitsprijzen met ca. € 0,07 per kWh
  • Toenemende vraag van consumenten naar koeling van de woning via een warmtepomp
  • Toenemend bewustzijn van consumenten over de voordelen van een warmtepomp
  • Forse ISDE subsidie op warmtepompen
  • Zeer lage spaarrente

 

Meld u nu aan voor de training!

Ontwikkeling Warmtepompen

De beschikbare tijd van installateurs is beperkt en wordt de komende jaren steeds schaarser. Er zijn simpelweg te weinig installateurs om aan de vraag naar warmtepompen te voldoen. Dus net als de bevolking, moet ook de installateur zo snel mogelijk van het gas af..., om te kunnen focussen op de warmtepomp. 

Itho Daalderop marktleider warmtepompen
Wij zijn al sinds 2002 veruit marktleider in Nederland met water/water warmtepompen. Deze warmtepompen maken gebruik van een bodemlus om energie uit de bodem te benutten. Maar omdat het voor de bestaande bouw niet lonend is om een boorinstallatie voor een enkele woning te laten komen, is er een logischer alternatief; de lucht/water warmtepomp.

De HP Cool Cube (onze lucht/water warmtepomp die energie uit de buitenlucht en uit de ventilatielucht haalt) is al jaren bij honderden installateurs een begrip. Onze nieuwste lijn split units (HP-S) is een goede toevoeging op ons assortiment. Deze is verkrijgbaar in een vermogen van 5,5kW, 9,5 kW en 13kW.

Laat u trainen in warmtepompen
Itho Daalderop biedt aan alle zakelijke klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan drie type trainingen op het gebied van de HP-S lucht/water warmtepomp. Met deze trainingen bent u in staat om in elke woning het  juiste type warmtepomp te adviseren, te installeren en te onderhouden.

Meld u nu aan voor de training!


Groeit u ook hard met ons mee? 
Stuur dan een mail naar mst@ithodaalderop.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.

Warmtepomp werking

Video HP-S praktijkervaring

Tips om aan de slag te gaan met warmtepompen

Video Praktijkcase