Safety & Alerting [Binnenkort Verkrijgbaar]

Safety & Alerting [Binnenkort Verkrijgbaar]

 

 

 

Met de Spider Safety sensoren zorgt u niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, maar ook voor een optimale beveiliging. Het Safety pakket is een uitbreiding op het Spider-systeem en bestaat uit connected Rook-, CO-, Beweging-, Lekkage- en Raam/Deurcontact melders. 

Spider Rookmelder

Spider rookmelderWaar rook is, is vuur. Tenzij je onze slimme rookmelder hebt. Die is meer dan alleen een lawaaimaker; hij stuurt je direct een melding wanneer er rookontwikkeling is. Zo ben je nog sneller op de hoogte en kun je direct ingrijpen. Of iemand waarschuwen wanneer je niet thuis bent. Je kunt daarbij kiezen uit een pushbericht, sms of e-mail; wat jij handig vindt. Het toestel is voorzien van een knop om het alarm te testen of tijdelijk uit te schakelen. Er wordt een foutsignaal afgegeven wanneer de melder niet naar behoren werkt.

Spider CO-detector

De slimme CO-detector registreert het koolstofmonoxide-niveau en brengt je direct op de hoogte wanneer de CO-concentraties te hoog worden. Dat is wel zo geruststellend, voor jou én je huisgenoten. Je kunt kiezen of je een pushbericht, sms of e-mail wilt ontvangen; wat jij makkelijk vindt. Gebeurt er toch iets, dan kun je meteen actie ondernemen of de thuisblijvers waarschuwen. Overigens krijg je ook een melding wanneer de batterijen bijna leeg zijn of wanneer de detector niet correct is geïnstalleerd. Een foutsignaal geeft aan dat het toestel niet goed werkt. Testen of het alarm stilzetten doe je met een druk op de knop van de detector.

Spider Multisensor

Bewegingen, schommelingen in de temperatuur en luchtvochtigheid: de slimme multisensor registreert het allemaal en stuurt je direct een melding. Bovendien worden de gegevens geregistreerd in de app en op het web. Zo weet je overal en altijd precies waar je aan toe bent, ook voor een volgende keer. Daarnaast krijg je ook een melding als de batterijen bijna op zijn of wanneer de sensor niet juist geïnstalleerd is.

Spider Watersensor

De wasmachine, kelder en gootsteen zijn risicoplekken waar lekkages kunnen optreden. De slimme watersensor ‘voelt’ nattigheid voordat jij dat doet. Want dan is het vaak al te laat – met flinke waterschade en forse kosten tot gevolg. Hoe sneller je handelt, hoe meer serieuze schade je kunt voorkomen. Je krijgt een melding via sms, app of e-mail: wat jij wilt. Ook als de batterijen bijna op zijn of de sensor niet doet wat-ie moet doen.

Spider Raam- en deurcontactsensor

Wordt er een deur of raam geopend? Of ben je onderweg en wil je even checken of je vergeten bent iets dicht te doen? Met de slimme raam- en deursensor weet je het zeker en kun je tijdig handelen. Zo wordt je niet verrast door onaangekondigd en ongewenst bezoek.

Een melding via sms, app of e-mail vertelt je of het contact open of gesloten is, de status op je app of op het web geeft je altijd en overal inzicht in de actuele situatie.

De voordelen op een rij:

- Eenvoudig draadloos te koppelen aan thermostaat
- Makkelijk te bedienen via app op smartphone of tablet
- Direct een melding per sms, e-mail of pushbericht
- Signaal wanneer batterijen bijna leeg zijn of sensor niet correct werkt
- Alarm testen of tijdelijk uitschakelen met één druk op de knop

Installatie

Voor instructies over hoe u Spider Safety & Alerting zelf kunt installeren, kunt u terecht op deze pagina.

youtube Youtube
linkedin Linkedin
SlideShare SlideShare